Project Description

LA RAVAL SANTANNA CAFETERIA

El Bar Cafeteria la Raval Santanna, pretén ser un reclam agradable per l’usuari, s’utilitza un material càlid aparentment secundari i fugint de la fusta massissa, la fusta OSB en el primer pla vol marcar el caràcter d’aquest projecte.

La idea neix d’entendre l’espai de forma molt simple, dues franges que siguin capaces d’ordenar tot l’espai de l’interior.

Finalment consisteix en unificar materials i transportar el material de fusta fins a l’extrem, un material aparentment secundari en obra, passa a tenir tot el protagonisme en aquesta cafeteria.

La façana té la intenció de voler portar la cafeteria a l’exterior, al carrer. Per tal de fer visible aquest espai interior al vianant, elevant a la categoria de noble un material reciclat i normalment utilitzat com a material de segona classe.

Autor

Xavier Gallego

Col.laboradors

Albert Ferré

Promotor

Privat

Consultors

Gir reformes, Miquel Herrero_Constructor
Josep Mª Delmuns_Enginyer

Localització

Reus

Superficie

61,20 m2

Any

Acabat / 2017-2018

Pressupost (PEM)

13.942,51 €

Premis
2018 Finalista – Anells de la fusta categoria interiorisme
2017 Finalista – Anells de la fusta categoria interiorisme
ALTRES PROJECTES