Project Description

SERVEIS SOCIALS

DE VILA-SECA

L’emplaçament del projecte és el local comercial situat a la planta baixa del carrer Major de Vila-seca.

El condicionament interior es preveu amb materials càlids i neutres, l’ús de la fusta per al mobiliari, i l’ús de paraments envidrats i revestiments clars, per afavorir les transparències i lluminositat dels espais.

El projecte aprofita l’assolellament natural del local a la vegada que busca espais privatius per el seu ús.

Autor

Xavier Gallego
Oriol Llauradó_STM Ajuntament de Vila-Seca

Col.laboradors

Vanessa Niubó
Toni Ferré

Promotor

Ajuntament de Vila-Seca

Col.laboradors

Josep M. Delmuns_Instal.lacions
Nuria Valverde_Coord. Seguretat i Salut

Localització

Vila-Seca

Superficie

470,00 m2

Any

En obres / 2019

Pressupost

281.190,87 €

ALTRES PROJECTES