SERVEIS SOCIALS VILA-SECA

L’emplaçament del projecte és el local comercial situat a la planta baixa del carrer Major de Vila-seca.

El condicionament interior es preveu amb materials càlids i neutres, l’ús de la fusta per al mobiliari, i l’ús de paraments envidrats i revestiments clars, per afavorir les transparències i lluminositat dels espais.

El projecte aprofita l’assolellament natural del local a la vegada que busca espais privatius per el seu ús.

Autor Gallego Arquitectura     |     Arquitecte Xavier Gallego / Oriol Llauradó, STM Ajuntament Vila-seca      |     Situació Vila-seca     |     Promotor Ajuntament de Vila-seca     |     Instal·lacions Josep M. Delmuns     |     Estructura Albert Pujol     |     Arquitecte tècnic Núria Valverde, STM Ajuntament Vila-seca     |     Col·laboradors Armand Pons, Toni Ferré, Aleix Llorenç     |     Constructor Peña Mateos, Garcia Riera     |      Any 2020-act.     |      Superfície 470 m2