Project Description

AMPLIACIÓ BODY VIU CENTRE ENTRENAMENT I NUTRUCIÓ 

Aquest projecte te com a finalitat adaptar aquelles sales que ho requereixin, per tal de convertir en un tot el centre d’entrenament i nutrició. Es troba situat a la ciutat de Reus.

L’element a tindre en compte en aquest projecte son les crugies estructurals que provoca la divisió del local i facilita la seva distribució en tres parts.

Un únic material original en tota la verticalitat dels espais interiors, com es el maó massís, permet treballar amb un altre material igual de noble com es la fusta.

Autor

Xavier Gallego

Col.laboradors

Michelle Terlitzzi
Vanessa Niubó

Promotor

Body Viu S.L.

Consultors
R&R construccions_Constructor
Josep Mª Delmuns_ enginyer
Localització

Reus

Superficie
142,90 m2
Any

Acabat / 2018-2019

Pressupost (PEM)

49.734,97 €

ALTRES PROJECTES